Java e Modës në New York; çfarë na mrekulloi!

Javët e modës kanë filluar, megjithëse në një version të reduktuar dhe kryesisht dixhital. Gjithçka filloi, si gjithmonë, në New York, kalendari zyrtar i të cilit u mbajt nga 13 deri më 16 shtator. Por disa marka kanë prezantuar koleksionin e ri jashtë programit zyrtar.

Christian Siriano, për shembull, i cili na bëri të ëndërrojmë me fundet e gjera të princeshës, flakët e tij shumëngjyrëshe magjike dhe dekolturat e skalitura.

 

Krijimet goditën pasarelën me këpucët e Sarah Jessica Parker SJP: një bashkëpunim i lindur nga nevoja, duke pasur parasysh që stilisti, për shkak të Coronavirus, nuk ishte në gjendje të prodhonte këpucët e tij.

Koleksioni Rodarte feston pranverën: nga mbulesat e kokës tek veshjet është një rrêmujë e bukur me lule, në krijime me një stil viktorian ose retro të viteve 40 dhe 50, të kompletuara me trendin e jakës.

Ndërsa jemi në Vjeshtë, sugjerimet e stilistëve amerikanë për Pranverë- Verë 2021 po na bëjnë të duam të kalojnë muajt sa më shpejt e të prekim pranverën.

easy dinner ideas
Previous Article