10 mënyra për të mbajtur karficat që mësuam nga Javët e Modës!

Edhe këtë vit Javët e Modës e konfirmuan; karficat janë aksesori i flokëve të momentit, jo vetëm për vajzat e vogla dhe jo vetëm për modelet e pasarelave.

Mënyra se si i vendosim karficat ka ndryshuar shumë: krahasuar me të kaluarën, tani rregulli është të ekzagjerosh me shirita kapësesh që dërgojnë mesazhe, nga “falënderimet” te “mallkimet”, por edhe karficat gjigante apo imitimi i kapëseve të rrobave.

Frymëzuar nga Javët e Modës 2020, kemi shkëputur 10 mënyra për të përdorur aksesorët e flokëve nga stilet klasik e deri tek kombinimet e guximshme.

Nga njē kapêse në çdo anë; stil i viteve ’90


Dy apo më shumē karfica të ndryshme

2 kapëse të njëjta pranë njëra tjetrës


Shumë dhe të ndryshme vetëm në njërën anë të kokēs


Disa të ndryshme në të dyja anët e kokës


Vetēm njē karficë të madhe e vendosur shkujdesur nē flokë


Njē fjalē që jep një mesazh


Dy karfica të thjeshta që shërbejnë pēr tē fiksuar një karficë mbi to


Karficë e vendosur nën vesh


Karficē e vendosur shumē pranë veshit

Previous ArticleNext Article