6 kombinime vjeshte me pantallona të bardha!

Për shumë prej nesh, një ndryshim i gardërobës është i pashmangshëm, prandaj është momenti për të kuptuar se çfarë të vendosni në kuti dhe çfarë të mbani në vend. Siç e dimë, shumë pak artikuj dhe pajisje janë ruajtur nga vera në vjeshtë; por ekziston një veshje që do të vazhdojmë ta veshim edhe në sezonin e vjeshtës: pantallona të bardha.

Duke parë pamjet e stilit të rrugës që kemi zgjedhur për ju, do të zbuloni se sa e bardha është perfekte për të ndriçuar veshjet e vjeshtës, një shoqëruese ideale për nuancat më të ngrohta, siç janë kafeja dhe deveja. Efekti përfundimtar? Një stil elegant dhe i rehatshëm.

Kombinuar me një xhaketë kamoshi 

Me një xhaketë stil-mashkullor

Me pallto Camel

Me jelek e këmishë

Me këmishë ‘retro’

Outft totalisht i bardhë

easy dinner ideas
Previous Article