Detajet që tregojnë se shoqja në krah, nuk është shoqja që mendoni!

Ndonjëherë jepemi shumë pas shoqërisë, vetëm pastaj për ta gjetur veten të zhgënjyer nga personi që e konsideronim mjaft të afërt. Mjaft njerëz kanë kaluar nëpër eksperienca të tilla, që vihen re sidomos në rastin e miqësisë mes vajzave.

Atëherë, si ta dallojmë kur një shoqe nuk është tamam ajo që mendonim? Ka disa detaje:

Miqtë e pavertetë nuk të pranojnë për atë që je, por përpiqen të të ndryshojnë

Mendojnë se kanë gjithmonë të drejtë

Të përmendin përherë gabimet

Kur je me ta të duket sikur “ecën mbi vezë”, dhe duhet të kujdesesh për cdo gjë që thua

Nuk të mbështesin plotësisht kur ke nevojë për ta

Nuk janë në krahun tënd kur ke përplasje me dikë, e kalojnë në heshtje

Të hedhin batuta ngacmuese, gjoja si me shaka

Previous ArticleNext Article