Pamja e vërtetë: Katy Perry, shumë larg shkëlqimit të zakonshëm në fotot e saj të fundit!

Katy Perry u në bënë për herë të parë në muajin gusht. Këngëtarja dhe partneri, Orlando Bloom e pritën me padurim ardhjen në jetë të vajzës, te cilen e quajtën Dove Bloom. Katy nuk ka nxjerrë shumë foto në periudhën pas lindjes, por ato më të fundit tregojnë qartë se ndryshe nga disa femra të tjera VIP, ajo nuk ka nxituar të rikthejë menjëherë linjën e vet të mëparshme.

Në fakt, duket mjaft e fryrë, sic nuk e kishim parë asnjëherë, por është e qartë se për momentin po fokusohet tek vogëlushja e saj dhe jo tek vetja.

easy dinner ideas
Previous Article