Veshje totalisht të përhimta; trendi i sezonit!

Trendi i modës vjeshtë dimër 2020 2021: ngjyra gri.

Midis veshjeve dhe aksesorëve, më poshtë janë disa këshilla se si ta vishni këtë ngjyrë sipas pamjeve të pasarelave.

Neutralja është në modë: është një fakt nëse mendojmë për kthimin e ngjyrës kafe, të nuancave natyrore përveç devesë. E zeza duket se është jashtë mode, e zëvendësuar nga nuancat e grisë.

Kjo hije e zezë dhe e bardhë me rreze mesatare shkëlqen në heshtje si një margaritar i rrallë, aq më tepër kur përmirësohet nga ndërthurje argjendi dhe të bardha. Është ngjyra e Vjeshtë/ Dimër  2020 2021 për të na bërë të ndihemi më misteriozë se kurrë. Kështu lind një sugjerim krejt romantik, në veshjen me gri.

Burimi; Vogue Italia

Previous ArticleNext Article