Lily Collins: look-u me fustanin e koleksionit të ri të ‘Saint Laurent’

Lily Collins zgjodhi një fustan joshës me dantellë nga Saint Laurent.Në serialin televiziv hit Emily në Paris, ajo fjalë për fjalë na magjepsi me stilin e saj të papërmbajtshëm parizian , të përbërë nga bereta, çanta firme, pallto bon ton dhe ngjyra të ndritshme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Por dje, në Instagram, Lily Collins zbuloi se në mënyrë të përkryer mund të interpretojë edhe versionin më joshës të stilit francez, dhe ajo e bëri një mini fustan dantelle të bardhë nga koleksioni i Prefall 2020 2021 nga Saint Laurent.

Një krijim që do ta shihnim shumë mirë edhe te Jeanne Damas apo Lou Doillon. Aktorja e shoqëroi atë me një rrip maksi dhe kuzardë, ashtu si u propozua në pamjen e Anthony Vaccarello.

Lily zgjodhi këtë veshje për takimet e saj në Zoom, të organizuara për turneun dixhital të shtypit të filmit Mank të David Fincher, ë sapo u shfaq në Shtetet e Bashkuara.

Previous Article