Guackat përherë frymëzim për stilistët e famshëm!

 

Nga fundi i detit vijnë guackat dhe format e tyre të pafundme duke na sjellë atmosferën tipike të sezonit veror, nga dizajnet e veshjeve deri tek aksesorët.
Të mbërthyera pas lëkurës së çantave apo këpucëve, apo të formësuara tek syzet, mbi sipërfaqet e mëndafshta apo prej pupline të fustaneve, guackat janë një frymëzim i pashtershëm për stilistët, duke i dhuruar këtyre ditëve të nxehta një freski të paimagjinueshme.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article