“Mos e lër qenin afër vajzës”, Orinda Huta i kthehet ndjekësve!

Atara erdhi si një bekim në jetën e Orinda Hutës dhe Turjan Hyskës. Ata u bekuan me fëmijën e tyre të parë 15 korrikun e këtij viti. Por moderatorja e ka treguar në disa raste se disa komente të ndjekësve në lidhje me vogëlushen e saj, i konsideron të tepruara. Ajo tregon përmes postimeve të herë pas hershme  në rrjetet sociale sesi kujdeset për vajzën, por së fundi një ndjekës e bezdisi. Ai i shkruan të mos e lërë qenin afër fëmijës, dhe Orinda u përgjigj: “Mos shkruani më të tilla mesazhe…nuk lodhem së bëri block”!

Previous ArticleNext Article