Ankth në Pallatin Mbretëror: Harry mund të zbulojë “anëtarin” racist të familjes!

Nuk ka ende qetësi për familjen mbretërore britanike: Princ Harry po i shkakton “kokëcarjen” e radhës. Burimet brenda pallatit mbretëror besojnë se ai do të identifikojë në libër anëtarin e familjes për të cilin pretendon se ka bërë komente raciste në lidhje me ngjyrën e lëkurës së të birit, Archie. Harry e ka thënë më herët se arsye për largimin drej Amerikës bashkë me të shoqen e djalin ishte qe historia e të ëmës të përsëritej, dhe ekziston frika se në librin e tij të shumëpërfolur, Harry di t`i përshkruajë Princin Charles dhe Camilla-n si personazhet e këqinj.

Previous ArticleNext Article