Operacionet që shkatërruan fytyrat e bukura: Yjet që e pësuan nga ndërhyrjet estetike!

Linda Evangelista befasoi së fundi me pohimin se kishte mbetur e shfytyruar nga një ndërhyrje e pasuksseshme estetike. Për këtë arsye, dhe i ka qëndruar larg këto vite vëmendjes publike dhe është fshehur nga paparacët. Por ajo nuk është i vetmi person i famshëm, fytyra e të cilit shkatërrohet nga operacionet jo të duhura:

Katie Price

Donatella Versace

Mickey Rourke

Priscilla Presley

Courteney Cox

Previous ArticleNext Article