Prerja “flutur”, si po i bëjnë tani flokët të gjithë!

Ka shumë nga ato gra e vajza që nuk ndahen dot nga flokët e tyre të gjatë, por ndërkohë e duan dhe një lloj ndryshimi. A është e mundur vallë, që në një model të bashkohen floku i shkurtër dhe ai i gjatë, cka lejon të eksperimentohet me look-n pa sakrifikuar gjatësinë. E kanë quajtur prerja “flutur”, dhe tani, po e preferojnë të gjithë:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article