“Takim kot”, përplasen konkurentët e “Love Story” pas takimit me Dean!

Ka pasur debate për takimin e parë mes Deas dhe Reit. Në takimin e sotëm në “Talk Love Story”, dy protagonistët e takimit janë shprehur se kanë ndier emocion, por Albioni mendonte të kundërtën dhe tha se nuk pa asgjë të tillë mes tyre. Rei ia ktheu i nervozuar.

Rei:Më fal, ishte me termometër dhe mate nxehtësinë se ishte aty”.

Albioni: E harrova tek ti termometri. E thash tamam si ishte. Ishte takim kot.

Rei: Më thuaj si e mate nxehtësinë.

Albioni: E pashë.

Daniela: Ishte pa lidhje kjo që po thua ti tani. E para e punës, ti e ke ofenduar Dean që ditën e parë që ke ardhur këtu. Je në ajër.

Rei: Aspak.

Dea: Nuk jam ofenduar. Nuk jam ofenduar. Nuk e kuptoj pse e thua këtë.

Daniela: Është ofendim të të thotë dikush rri në ajër. Më fal, si do të thotë kjo?

Dea: Unë punoj si stjuardesë dhe nuk e quaj ofendim.

Për dy opinionistet takimi i parë mes Deas dhe Reit, nuk ishte i keq, e mendojnë se emocion, kishte.

Previous ArticleNext Article