Ben Blushi largohet nga Top Channel!

Ben Blushi largohet nga Top Channel, pas katër vitesh si drejtori i Përgjithshëm i këtij televizioni.

Kanë qenë të shumta rastet për një largim të mundshëm të tij, edhe pse asnjëherë aludime nuk janë konfirmuar.

Ndërkohë sipas burimeve ditën e sotme kjo ka ndodhur vërtet dhe Ben Blushi do të largohet nga Top Channel, për shkak të përfundimit të kontratës.

Kujtojmë që më herët Ben Blushi ka qenë pjesë e politikës dhe nuk dihet nëse në vijim do të jetë pjesë e saj apo do të vijojë të jetë pjesë e medias.

Previous ArticleNext Article