Kristi “shpërthen” me konkurentet: “ Më shumë sinjale më ka dhënë Dea, se ju”!

Kristi nuk duroi dot më, por në puntatën e sotme te emisionit “Talk Love Story” në Tv Klan lëshoi një akuzë për konkurentet, duke thënë se më shumë sinjale flirtimi i kanë mbërritur nga fronistet, më saktë Dea, sesa nga ato. Xhoni shprehur dhe ai pakënaqësinë e tij, duke mbështetur plotësisht fjalët e Kristit.

Kristi: Unë po marr më shumë sinjale nga Dea se nga ju.

Eni: Çfarë sinjalesh të ka dhënë Dea?

Sellma: Kristi është një mashkull që i pëlqen vëmendja shumë, jashtë mase.

Xhoni: Bravo i qoftë se për këtë kemi ardhur.

Eni: Kleona, Kristi thotë se ju nuk po bëni asgjë për të ju rënë në sy.

Kleona: Ajo që tha Kristi besoj se është shumë e saktë, por nuk duhet të na përgjithësojë të gjithave sepse nga ana ime besoj i ka marrë sinjalet dhe nuk mund të thotë të gjitha vajzat.

Kristi: Nga ty kam marrë tepër, kam marrë aq shumë saqë u ndjeva si material.

Klaudia: Unë për veten time e kam bërë një hap.

Xhoni: Çfarë ke bërë?

Klaudia: Herën e parë të kam sjellë një ëmbëlsirë, apo jo, kjo është?

Kristi: E vetmja që më ka dhënë sinjale të qarta ka qenë Kleona, madje shume madje sa u ndjeva si material, si lodër.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article