Fund dhe pulovër, si t’i kombinoni në mënyrën e duhur sipas modës ‘street style’

Në dimër, një triko e butë ndoshta me një prerje të rehatshme ‘oversize’ mbetet për shumë një element themelor i pamjes. E ngrohtë dhe mbështjellëse, shpesh është zgjidhja më e thjeshtë dhe më e menjëhershme. Mënyra më e mirë për të balancuar veshjen dhe për ta bërë zyrtarisht pulovrën tonë të dashur prej kashmiri elementin kyç të këtij dimri është ta kombinoni atë me fundin e duhur. Natyrisht, jo çdo model.

Për një mbrëmje të veçantë, për shembull, argjendi ose teminat funksionojnë shumë, ndërsa gjatë ditës idealja është të fokusoheni në nuancat neutrale ose në total black klasik.

Për t’ju ndihmuar të bëni zgjedhjen më të mirë, pavarësisht nga rasti, ne kemi zgjedhur 10 pamje të thjeshta për t’u përsëritur në stilin e rrugës që tregojnë tendencat më të fundit të modës dhe mund të bëhen një pikënisje e shkëlqyer për veshjet tuaja të ardhshme dimërore.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article