TikTok thyen rekorde, aplikacioni më i përdorur gjatë vitit 2021!

Sipas raportit të AppAnnie, aplikacioni më i shkarkuar në botë gjatë vitit 2021 është TikTok.

Ky raport thekson se njerëzit shpenzojnë mesatarisht 4.8 orë në ditë duke përdorur këtë aplikacion.

“Televizioni po vdes ngadalë pasi celulari vazhdon të thyejë rekorde pothuajse në çdo kategori si koha e shpenzuar, shkarkimet dhe fitimet”, ka deklaruar shefi ekzekutiv i kompanisë monitoruese, Theodore Krantz.

Ndërkohë, bazuar në parashikime, TikToku do të kalojë 1.5 miliardë përdorues aktivë deri në gjysmën e dytë të këtij viti.

 

Previous ArticleNext Article