Artisti R. Kelly është dënuar me 30 vjet burg për abuzim seksual!

Këngëtari amerikan R. Kelly është dënuar me 30 vite burg për përdorimin e statusit të tij të famshëm për të abuzuar seksualisht me fëmijët dhe gratë.

55 vjeçari u arrestua shtatorin e kaluar në Nju Jork për shantazh dhe trafikim seksual. Ai ishte përballur me vite të tëra me akuza dhe gjykatësi të mërkurën tha se ai kishte një “indiferencë ndaj vuajtjes njerëzore”.
Avokatët e këngëtarit, emri i vërtetë i të cilit është Robert Sylvester Kelly, thonë se ai do të apelojë. Përpara dënimit të tij, një pjesë e vogël e grave të abuzuara morën qëndrimin për t’u përballur me Kelly.

Një grua e identifikuar vetëm si Angela e quajti këngëtarin një Pied Piper, i cili “rritej në ligësi” me çdo viktimë të re, ndërsa të tjerët që nuk u indetifikuan me emër dëshmuan se ai kishte thyer shpirtrat e tyre.  “Fjalë për fjalë do të doja të vdisja për shkak të asaj se si më bëre të ndihesha”, tha njëra.
I veshur me kaki burgu dhe syze të errëta, Kelly nuk pranoi të bënte një deklaratë të tijën dhe nuk reagoi teksa u dha vendimi.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article