Dalina Buzi ngre tonet me Zhaklin Lekatarin: “Kujdes..”!

 

Mes moderatores Dalina Buzi dhe Zhaklin lekatari u ngritën tonet teksa diskutohej rreth deklaratës së Fifit për partnerin e saj disa ditë më parë.

Dalina Buzi: Çështje termash është o Zhaklin, Fifi e kishte në kuptimin “O zot sikur ti të ishe i pari dhe i fundit për mua.

Zhaklin Lekatari: Është fjala që i krijon realitetet, e para është fjala prandaj ne i zgjedhim fjalët.

Dalina Buzi: Nëse do të rrimë të zbërthejmë se çfarë është fjala, edhe ti më the nga emocionet e tua se unë jam objekt. Ti flet për shkencërisht dhe nuk flet shkencërisht kur të mbulojnë emocionet.

Zhaklin Lekatari: Nëse ti do të më lësh të mbaroj do të ta shpjegoj se si e thashë

Dalina Buzi: Po pra prandaj janë fjalët prandaj është sematika që të shpjegojmë, prandaj duhet të kesh kujdes se çfarë thua.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article