Jaeger LeCoultre, ora me 304 diamante

View Gallery
3 Photos
Jaeger LeCoultre, ora me 304 diamante
Jaeger LeCoultre3

Jaeger LeCoultre, ora me 304 diamante
Jaeger LeCoultre2

Jaeger LeCoultre, ora me 304 diamante
Jaeger LeCoultre1

Marka e njohur e orëve luksoze Jaeger-LeCoultre ka vendosur një rekord të ri, me një total prej 304 diamante të vendosur në një orë të vetme. Ivy Secret ngjan si një byzylyk prej ari të bardhë dekoruar me qindra diamante, duke reflektuar maksimumin e luksit dhe stilit, i cili vjen përmes një kase 24 milimetërshe, e dizenjuar në formën e një luleje elegante.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.