Yjet në premierën botërore të James Bond

View Gallery
11 Photos
Yjet në premierën botërore të James Bond
1

Yjet në premierën botërore të James Bond
2

Yjet në premierën botërore të James Bond
3

Yjet në premierën botërore të James Bond
4

Yjet në premierën botërore të James Bond
5

Yjet në premierën botërore të James Bond
6

Yjet në premierën botërore të James Bond
8

Yjet në premierën botërore të James Bond
9

Yjet në premierën botërore të James Bond
10

Yjet në premierën botërore të James Bond
11

Yjet në premierën botërore të James Bond
12

Episodi i radhës i agjentit 007 quhet Spectre. Premiera botërore e filmit u shfaq mbrëmë në Royal Albert Hall të Londës. Aktori Daniel Craig, luan për herë të katërt rolin e agjentit britanik James Bond. Ai u shfaq gjatë premierës së filmit krah dy aktoreve Lea Seydoux dhe Monica Bellucci. Në premierë ishin mysafirë Duka dhe Dukesha e Cambridge, William dhe Kate,bashkë me Princin Harry, dhe shumë emra të njohur të botës së artit.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.