Jessica Alba, një rreze dielli në galanë e ‘Baby2Baby’

View Gallery
4 Photos
Jessica Alba, një rreze dielli në galanë e ‘Baby2Baby’
jessica alba

Jessica Alba, një rreze dielli në galanë e ‘Baby2Baby’
jessica alba

Jessica Alba, një rreze dielli në galanë e ‘Baby2Baby’
jessica alba

Jessica Alba, një rreze dielli në galanë e ‘Baby2Baby’
jessica alba

Ajo ka ndjekur gjithmonë një stil të balancuar jetese dhe ka qenë gjithnjë avokate e gjërave të shëndetshme. Dhe duket se Jessica Alba tashmë po vjel frutet e stilit të shëndetshëm të jetesës. 34-vjeçarja e cila është padyshim simbol i bukurisë natyrale, dukej si një rreze dielli në galanë e ‘Baby2Baby’, në Los Angeles. Aktorja nënë e dy fëmijëve dukej e mrekullueshme e veshur me një fustan të gjatë në ngjyrë të verdhë në tapetin e kuq gjatë mbrëmjes së bamirësisë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.