Dëshira juaj për Krishtlindje është “Miu Miu Club”

View Gallery
6 Photos
Dëshira juaj për Krishtlindje është “Miu Miu Club”
Prada

Dëshira juaj për Krishtlindje është “Miu Miu Club”
Prada

Dëshira juaj për Krishtlindje është “Miu Miu Club”
Prada

Dëshira juaj për Krishtlindje është “Miu Miu Club”
Prada

Dëshira juaj për Krishtlindje është “Miu Miu Club”
Prada

Dëshira juaj për Krishtlindje është “Miu Miu Club”
Prada

Shtëpia italiane e modës dizenjon një çantë të re për mbrëmje të quajtur “Miu Miu Club”, e inspiruar nga tendenca e viteve 80. Një model disko-Chic, që mund ta mbani gjatë një shëtitje në mbrëmje. Me rastin e prezantimit të koleksionit të ri për vitin 2016 dhe të një fragrance shumë origjinale, shtëpia italiane e themeluar në vitin 1983 nga Miuccia Prada, Miu Miu, paraqet një çantë speciale për mbrëmje gala, që i dedikohet klubeve. E kuqe e shndritshme, e verdhë dhe e zezë me shkëlqim, e bardhë dëborë, blu e errët me efekt krokodil…

Për një pamje 100% disko-chic, çanta është e pajisur edhe me një zinxhir të dytë më të trashë në pjesën e përparme, që duket si një bizhu shumë i çmuar. “Miu Miu Club” është ideale për t’u dukur si një party-girl dhe të ndizni pistën e kërcimit në afrim të festave tëfundvitit.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.