Vathë të mëdhenj dhe të shndritshëm

View Gallery
11 Photos
Vathë të mëdhenj dhe të shndritshëm

Vathë të mëdhenj dhe të shndritshëm

Vathë të mëdhenj dhe të shndritshëm

Vathë të mëdhenj dhe të shndritshëm

Vathë të mëdhenj dhe të shndritshëm

Vathë të mëdhenj dhe të shndritshëm

Vathë të mëdhenj dhe të shndritshëm

Vathë të mëdhenj dhe të shndritshëm

Vathë të mëdhenj dhe të shndritshëm

Vathë të mëdhenj dhe të shndritshëm

Vathë të mëdhenj dhe të shndritshëm

Nga pasarelat në vitrina; vathët e mëdhenj, të çmuar apo bizhu rikthehen sërish në një trend këtë sezon. Por, vëmendje: nuk vishen vetëm për ndonjë rast të veçantë në mbrëmje, por veçanërisht ditën me bluza, këmisha dhe xhinse. Ja disa nga modelet më të bukura në qarkulli, gati për t’u veshur edhe gjatë festive të dhjetorit.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.