Si të vishni rozën e trëndafiltë

View Gallery
9 Photos
Si të vishni rozën e trëndafiltë

Si të vishni rozën e trëndafiltë

Si të vishni rozën e trëndafiltë

Si të vishni rozën e trëndafiltë

Si të vishni rozën e trëndafiltë

Si të vishni rozën e trëndafiltë

Si të vishni rozën e trëndafiltë

Si të vishni rozën e trëndafiltë

Si të vishni rozën e trëndafiltë
BlueGirl Folie/Le Frou Frou CORNER

 

Në pasarela është bërë një trend i padiskutueshëm, në tapetin e kuq ka zëvendësuar ngjyrat klasike në veshjet e yjeve të showbizit. Po flasim për rozën e lehtë të trëndafiltë, ngjyra simbol e feminilitetit, por shpesh të veshur në mënyrë krejt të gabuar duke krijuar efektin e kundërt. Ja disa rroba dhe aksesorë tek të cilat ky tonalitet është kthyer në një tendencë të madhe. Për ta kombinuar siç duhet ju këshillojmë që ta afroni me tone si grija ose nuanca të tjera neutrale të rozës.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.