Star Wars mania, pushton edhe botën e modës

View Gallery
8 Photos
Star Wars mania, pushton edhe botën e modës
Sfilate Bobby Abley pranvere-vere 5016

Star Wars mania, pushton edhe botën e modës
Çizme Moon Boots Star Wars

Star Wars mania, pushton edhe botën e modës
Triko Star Wars prej pambuku

Star Wars mania, pushton edhe botën e modës
Triko Star Wars prej pambuku

Star Wars mania, pushton edhe botën e modës
Shall Dark Vador

Star Wars mania, pushton edhe botën e modës
Triko Star Wars prej pambuku

Star Wars mania, pushton edhe botën e modës
Triko Star Wars prej pambuku

Star Wars mania, pushton edhe botën e modës
Stilolapës Roller Tie Fighter edicion i limituar

“Star Wars 7 : The Force Awakens” do të shfaqet në 17 dhjetor në kinematë në Shqipëri, ndërsa premiera botërore u bë më 14 dhjetor në Los Angeles. Duke u bazuar në suksesin ndër vite të kësaj sage por edhe të numrit shumë të lartë të fansave, bota e modës nuk ka mbetur mbrapa, duke ofruar sfilata dhe veshje të ndryshme të inspiruara nga ky film.

Më poshtë keni disa prej veshjeve dhe aksesorëve të inspiruar nga Star Wars:

Çizme Moon Boots Star Wars, 120 euro

Triko Star Wars prej pambuku, 99 dhe 45 euro

Shall Dark Vador, 250 euro

Stilolaps Roller Tie Fighter edicion i limituar, me porosi

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.