Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015

View Gallery
20 Photos
Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
ciara

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
dakota johnson

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
diane kruger

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
emma stone

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
gigi hadid

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
jennifer lawrence

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
jessica alba

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
joan small

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
kate bosworth

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
kendall jenner

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
kylie jenner

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
lea seydoux

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
lupita

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
miranda kerr

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
natashapoly

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
rihanna

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
solange

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
taylor hill

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
taylor swift

Buzëkuqët më të bukur të vitit 2015
zendaya

Nga pasarelat në mbrëmjet gala, personazhe të njohur të botës së modës, kinemasë dhe muzikës vijnë në një kolazh për të treguar ngjyrat e vërteta të buzëkuqeve që kanë qenë tendencat e sezonit. BORDO sjell disa nga buzëkuqët më IN të vendosur në buzë nga personazhe të njohur: tonalitete të pzakonta, por që u kthyen në njëbusull orientimi për të gjithë në jetën e përditshme.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.