Horoskopi 2016 në 12 vathë Louis Vuitton

View Gallery
12 Photos
Horoskopi 2016 në 12 vathë Louis Vuitton
Louis Vuitton, akrepi

Horoskopi 2016 në 12 vathë Louis Vuitton
Louis Vuitton, binjaket

Horoskopi 2016 në 12 vathë Louis Vuitton
Louis Vuitton, bricjapi

Horoskopi 2016 në 12 vathë Louis Vuitton
Louis Vuitton, dashi

Horoskopi 2016 në 12 vathë Louis Vuitton
Louis Vuitton, demi

Horoskopi 2016 në 12 vathë Louis Vuitton
Louis Vuitton, gaforrja

Horoskopi 2016 në 12 vathë Louis Vuitton
Louis Vuitton, luani

Horoskopi 2016 në 12 vathë Louis Vuitton
Louis Vuitton, peshorja

Horoskopi 2016 në 12 vathë Louis Vuitton
Louis Vuitton, peshqit

Horoskopi 2016 në 12 vathë Louis Vuitton
Louis Vuitton, shigjetari

Horoskopi 2016 në 12 vathë Louis Vuitton
Louis Vuitton, ujori

Horoskopi 2016 në 12 vathë Louis Vuitton
Louis Vuitton, virgjeresha

Dymbëdhjetë vathë prej floriri, një për çdo shenjë të horoskopit…! Kjo është ideja më e fundit e Louis Vuitton, që ka nxjerrë për linjën e bizhuve “Fortune”, që pritet të kenë të njëjtin sukses që pati linja e gjerdaneve “Initiales”. Një piedestal kozmik i personalizuar, i riparë dhe korigjuar në version ultrakgrafik, që mund t’i mbani si talizman dhe të tregoni fuqishëm konstelacionin që i përkisni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.