Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!

View Gallery
15 Photos
Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Rrikthehen bizhutë e viteve 90’!
Tendenca vitet 90’

Pas valës së viteve 70’ dhe 80’, tani e ka rradhën trashëgimia e viteve 90’ që dizenjuesit e kanë modifikuar në sfilatat e sezonit pranverë-verë 2016.

Efekte ligerie apo influencë pank dhe streetwear, të ardhura nga rruga dhe që ringjallin bizhu të epokës 90’.

Tatuazh rreth qafës, zinxhirë, unazë hënë, pirsing, byzylykë për kyçin e këmbës… gjithçka e përshtatur me gustot e sotme.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.