Zgjidh një simbol dhe lexo kuptimin

Lëre intuitën t’ju udhëheqi dhe zgjidhni simbolin i cili ju thërret më shumë. Më pas lexoni më poshtë se çfarë mesazhi ju jep ky symbol.

 

Simboli 1

Ju duhet të ndaloni së qenuri kundra drejtimit të grurit dhe të mësoni të lulëzoni edhe në baticë, thjesht ndiqni rrjedhën e jetës. Përpiquni të përqëndroni jetën tuaj në të tashmen, në këtë moment, por mos merrni vendime impulsive. Hapi tjetër që do ju duhet të bëni do të jetë i qartë për ju nëse ruani qetësinë.

 

Simbili 2

Është koha për ju të filloni të ndërtoni kufijtë (ose vlerat) për jetën tuaj. Kur të keni krijuar kufijtë (për veten tuaj dhe të tjerët) ju do t’i sillni një strukturë jetës tuaj. Kjo do të thotë të pranosh përgjegjësitë për mënyrën se si jeta juaj është, dhe më pas do të shpëtoni nga të gjithë dhe gjithçka që nuk kontribon në mënyrë pozitive tek ju.

 

Simboli 3

Të zgjedhësh simbolin tre do të thotë se ju do të jeni mirë dhe së jeni në drejtimin e duhur. Edhe nëse mund t’ju duket se nuk jeni, ose se mund të keni më shumë pyetje se përgjigje, duhet të dini se universi është duke u kujdesur për ju.

 

Simboli 4

Ju duhet të harroni të shkuarën dhe të ecni para, në mënyrë që të lulëzoni në të tashmen. Përderisa ka ndikim në pikëllimin dhe shërimin tuaj, padyshim që nuk duhet të jetë e ftuar në banesën tuaj. Çfarë do lloj gjëje të jetë. Gjëni plagët dhe emocionet e të shkuarës, dhe lërini ato të ikin në mënyrë që të ecni përpara.

 

Simboli 5

Kjo tregon se jeta juaj po ecën përpara në drejtimin e duhur. Ju jeni duke i ndërmarrë me vrull përgjegjësitë tuaja, kështu që tani është momenti i duhur për të vendosur qëllime të reja për veten. Bëni disa kërkime shpirtërore për të ditur vërtet se çfarë doni nga jeta dhe më pas shkoni pas asaj.

 

Simboli 6

Mesa duket ju shqetësoheni më shumë për qenien tuaj së jashtmi se sa për atë që gjendet brenda jush. Ju ndjeheni konfuz, të koklavitur dhe të pasigurt. Kështu që merrni pak kohë për tu shkëputur. Pastroni mendimet tuaja. Dilni shëtitje, meditoni ose bëni pak joga. Vëzhgoni mendimet tuaja, por mos i gjykoni ato. Kthehuni në thelbin e qenies tuaj dhe gjeni brendinë.

 

Simboli 7

Të punuarit shumë duket se i ka ardhur momenti i shpërblimit dhe ju e keni të merituar pak kohë argëtimi. Kujdesuni të bëni vend në kohën tuaj për një aventurë spontane, si një ngjitje në mal, ose në një udhëtim jasht vendit. Mos u ndjeni fajtor për asgjë, shijojeni jetën të plotë. Hani ushqim të mirë, shijoni shoqërinë, dhe dashuroni sa më shumë të jetë e mundur.

 

Simboli 8

Ju duhet kohë që të lidheni me botën përreth jush: me veten tuaj, me shokët dhe familjen, si dhe me natyrën. Hiqeni maskën të cilën e vini rregullisht gjatë gjithë ditës dhe merrni formën massive të universit. Lidhuni me veten tuaj si fillim, punoni së jashtmi, fokusohuni në gjërat që ju rrethojnë, dhe më pas fokusohuni në njerëzit e jetës tuaj. Mendoni për zgjidhjen më të mirë të mundshe që mund të gjeni për çdo situatë.

 

Simboli 9

Ky symbol është duke ju treguar juve se tashmë me punën tuaj të devotshme, keni arritur në fazën ku mund të korrni çfarë keni mbjellë. Ju keni mbjellë farën e rritjes, dhe tani jeni të vetëdijshëm për diturinë tuaj. Ju tashmë e keni kuptuar se nuk ka asgjë të mirë apo të keqe, por se çdo gjë ekziston për tju treguar se si të rriteni, si të mësoni dhe se si të dashuroni. Ju tashmë duhet të përpiqeni ti shprehni njohuritë tuaja botës, në mënyrë që të tjerët të arrijnë nivelin tuaj të vetëdijes.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *