“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

View Gallery
30 Photos
“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

“Princi” i Bel Air: Babai i Bella dhe Gigi Hadid reklamon jetën luksoze

Ato janë dy prej modeleve më të famshme të momentit por edhe babai i tyre nuk ngelet pas. Mohamed Hadid, babai i Bella dhe Gigi Hadid ka qenë në kopertinën e Bazaar Arabia. Sipërmarrësi jordanezo-amerikan ka reklamuar jetën e tij të luksit dhe vilëm madhështore në Bel Air. 67-vjeçari  është një sipërmarrës i fuqishëm dhe ka një pasuri neto prej më shumë se 200 milionë dollarësh. I divorcuar dy herë, ai tani jeton me modelen 30-vjeçare Shiva Safai. Hadid është një mysliman i devotshëm dhe nuk ka konsumuar kurrë alkool, megjithëse ka një kantinë vere dhe 5 mijë shishe në vilën e tij, që natyrisht janë për miqtë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.