Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike

View Gallery
13 Photos
Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike
Familja Kardashian

Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike
Kylie Jenner 2007

Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike
Kylie Jenner sot

Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike
Khloe sot

Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike
Khloe 2007

Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike
Kim sot

Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike
Kim 2007

Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike
Kourtney sot

Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike
Kourtney 2007

Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike
Kris Jenner sot

Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike
Kris Jenner 2007

Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike
Kylie Jenner 2007

Fotot: Ndryshimi tronditës i familjes Kardashian, nga operacionet plastike
Kylie Jenner sot

Ato janë padyshim familja më e njohur në botën e shoubizit por jo vetëm. Klani Kardashian ia ka arritur që në pak vite të pushtojë mediat rozë me historitë dhe bëmat e tyre. Janë dër femrat më të bukura në botë, por sigurisht falë ndihmës edhe të operacioneve plastike. Khloe, Kendall dhe Kylie janë tre prej motrave që kanë ndryshuar më shumë nga ndërhyrjet kirurgjikale që kanë bërë. Më poshtë ju sjellim disa foto të tyre për të kuptuar se sa kanë ndryshuar ato nga operacionet plastike.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.