Dimri kërkon të ngrohtin “ushtarak”

View Gallery
8 Photos
Tommy Hilfiger
Dimri kërkon të ngrohtin “ushtarak”
Tommy Hilfiger

Burberry
Dimri kërkon të ngrohtin “ushtarak”
Burberry

Derek Lam
Dimri kërkon të ngrohtin “ushtarak”
Derek Lam

Fay
Dimri kërkon të ngrohtin “ushtarak”
Fay

Maison Margiela
Dimri kërkon të ngrohtin “ushtarak”
Maison Margiela

Mulberry
Dimri kërkon të ngrohtin “ushtarak”
Mulberry

Red Valentino
Dimri kërkon të ngrohtin “ushtarak”
Red Valentino

Tommy Hilfiger
Dimri kërkon të ngrohtin “ushtarak”
Tommy Hilfiger

Ditët po ftohen edhe më, ndaj besojmë se jeni në kërkim të xhaketës, trekuartit ose palltos së ngrohtë por edhe me stil. Për të pasur të duhurën duhet të mësoni çfarë sugjerojnë stilistët dhe blogeret e modës. Stili ushtarak duket se edhe këtë vjeshtë-dimër do të jetë tendencë. Ky sugjerim vjen nga shtëpia e modës Tommy Hilfiger, Burberry, Valentino, Maison Margiela.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.