“Gratë e këqija” Miley Cyrus dhe Katy Perry në mbështetje të Hillary Clinton

Katy Perry dhe Miley Cyrus po mbështesin kandidaten demokrate për zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Këngëtaret janë bërë pjesë e fushatës duke dalë në publik me bluzën ku shkruhet “Grua e keqe” për të ironizuar mënyrën se si i është drejtuar Hillary-t kundërshtari i saj politik Donald Trump.

Katy Perry
Katy Perry

E para ka qenë Katy Perry e cila ka shkuar në konviktin e Universitetit të Nevada-s në Las Vegas. Këngëtarja Perry ka inkurajuar studentët për të votuar Hillary Clinton.

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Më pas Miley Cyrus vizitoi studentët në Universitetin “George Mason” në Virginia, duke mbuluar gjoksin me një fjongo të madhe për t’i mbajtur fëmijët larg zgjedhjeve.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.