Rita Ora në filmin me skena erotike, por…

View Gallery
6 Photos
Rita Ora në filmin me skena erotike, por…

Rita Ora në filmin me skena erotike, por…

Rita Ora në filmin me skena erotike, por…

Rita Ora në filmin me skena erotike, por…

Rita Ora në filmin me skena erotike, por…

Rita Ora në filmin me skena erotike, por…

Këngëtarja shqiptare Rita Ora po mundohet të çajë edhe në tregun e filmit dhe ka marrë pjesë në serinë e dytë të “50 shades of Gray”. Filmi është i mbushur me skena erotike, por Rita nuk luan në asnjë prej tyre. Ajo në film do të luajë rolin e motrës së protagonistit kryesor dhe shfaqet vetëm në disa sekuenca. Pavarësisht se portalet shqiptare shkruajnë se edhe Rita Ora do të jetë pjesë e skenave erotike, diçka e tillë nuk është e vërtetë. Më poshtë ju sjellim edhe trailerin jozyrtar të filmit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.