BMW iNext, vetura që i paraprinë teknologjisë

View Gallery
12 Photos
BMW iNext, vetura që i paraprinë teknologjisë

BMW iNext, vetura që i paraprinë teknologjisë

BMW iNext, vetura që i paraprinë teknologjisë

BMW iNext, vetura që i paraprinë teknologjisë

BMW iNext, vetura që i paraprinë teknologjisë

BMW iNext, vetura që i paraprinë teknologjisë

BMW iNext, vetura që i paraprinë teknologjisë

BMW iNext, vetura që i paraprinë teknologjisë

BMW iNext, vetura që i paraprinë teknologjisë

BMW iNext, vetura që i paraprinë teknologjisë

BMW iNext, vetura që i paraprinë teknologjisë

BMW iNext, vetura që i paraprinë teknologjisë

Gjiganti gjerman i automobilave, BMW dhe gjiganti amerikan i teknologjisë, Intel shfaqën sot prototipin e parë që do të shërbejë për të zhvilluar teknologjinë autonome në modelin BMW iNext. Flamurtari elektrik do të prodhohet në Dingolfing, Gjermani, duke filluar nga viti 2021. Baza do të jetë një Serie 7 e modifikuar posaçërisht për kryerjen e testeve.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.