Tiffany prezanton koleksionin e saj spektakolar të bizhuve luksoze

View Gallery
9 Photos
Tiffany prezanton koleksionin e saj spektakolar të bizhuve luksoze
1. 917. 600 €

Tiffany prezanton koleksionin e saj spektakolar të bizhuve luksoze
2.086.800 €

Tiffany prezanton koleksionin e saj spektakolar të bizhuve luksoze
3 .778 .800 €

Tiffany prezanton koleksionin e saj spektakolar të bizhuve luksoze
146.600 €

Tiffany prezanton koleksionin e saj spektakolar të bizhuve luksoze
180.500 €

Tiffany prezanton koleksionin e saj spektakolar të bizhuve luksoze
270 .700 €

Tiffany prezanton koleksionin e saj spektakolar të bizhuve luksoze
310.200 euro

Tiffany prezanton koleksionin e saj spektakolar të bizhuve luksoze
321.500 euro

Tiffany prezanton koleksionin e saj spektakolar të bizhuve luksoze
338 .400 €

Tiffany & Co. prezantoi në Nju Jork koleksionin e saj të ri të bizhuterisë, “The Art of the Wild”, disa qindra pjesë të jashtëzakonshme që festojnë natyrën dhe kaosin e saj të mrekullueshëm. E ftuar si çdo vit në Nju Jork fansat patën mundësinë që të zbulojnë modelet më të bukura të të famshmit Bule Book. Ky koleksion është pagëzuar me këtë emër që prej vitit 1845 me rastin e edicionit të parë të koleksionit të bizhuve kuksoze të markës. Nga sa mund të vihet re, energjia krijuese e markës vazhdon të joshë ashtu si në ditën e parë dhe duhet cilësuar se shumica e këtyre veprash arti me metale dhe gurë të çmuar e koleksionit Blue Book 2017 kanë gjetur një blerës.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.