Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem

View Gallery
16 Photos
Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Slick Woods

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Ruth Bell

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Natalie Portman

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Kristen Stewart

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Katy Perry

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Karen Gillan

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Jessie J

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Hal Sey

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Grace Jones

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Demi Moore

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Cate Blanchett

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Cara Delevingne

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Angelina Jolie

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Amand Lastenberg

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Agyness Deyns

Flokë të prerë (shumë) shkurt? Për këta yje nuk ka qenë problem
Adwoa Aboah

Thonë që “flokët janë gjysma e bukurisë së femrës”. Për këtë arsye, sa herë duam të bëjmë një ndryshim në mënyrën se si dukemi, e nisim fillimisht nga flokët. Lyerja apo prerja e tyre, jo gjithmonë bëjnë diferencën, pasi frika e ndërrimit të mëndjes, vetëm një orë pasi kemi dalë nga parukeria, është ajo që na pengon të marim një iniciativë më tepër. Por, jo të gjithë e mendojnë kaq gjatë. Personazhe rebele, si Kristen Stewart, Katy Perry apo modelet Ruth Bell dhe Adowah Aboah, janë  vetëm disa nga të famshmet, të cilat u mërzitën nga flokët e gjatë dhe vendosën të kenë një stil krejt të veçantë. Pra, nëse po mendoni t’I jepni vetes një pamje të re, mund të inspiroheni nga fotot në galeri. Natyrisht, ndoshta zgjedhja juaj nuk do të jetë aq ekstreme, por mos harroni: prerja shkurt e flokëve nuk është aq e nënvlerësuar sa duket.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.