Vera mbushet me vija

View Gallery
18 Photos
Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Vera mbushet me vija

Me ardhjen e verës, për secilën vijat e saj. Nga vijat që lëvizin në notat e sambas tek ato të rafinuara në këmishat Oxford blu me të bardhë. Madje këtë sezon vijat janë më në modë se kurrë. Garderoba do të sundohet nga vijat duke hyrë kudo, nga pantallonat, këmishat deri tek çorapet dhe syzet. Por këtë herë do të ketë një ndryshim, pasi ato mund t’i kombinoni me gjithçka, nga stampimet me lule tek njollat e kafshëve duke dhënë një efekt përfundimtar të frymëzuar nga folklori cigan.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.