Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!

View Gallery
21 Photos
Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Alison Lou

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Anissa Kermiche

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Chloe

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Colette Jewellery

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Delfina Delettrez

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Elena Votsi

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Eva Fehren

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Federica Tosi

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Foundrae

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Gucci

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Isabel Marant

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Kavant&Sharart

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Noor Fares

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Pomellato

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Repossi

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Rosantica

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Rosella Catapano

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Spallanzani

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Valentino

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
White Space

Unazat që tregojnë personalitetin tuaj!
Yeprem

Unazat! Këto bizhu të vogla, por e një kuptim kaq të madh për ne! Personifikojnë dashurinë, besnikërinë dhe bashkimin. Megjithatë, sot ju sjellim modele më trendy se sa unazat klasike të fejesës. Sot mbajmë në gisht një unazë që na pëlqen e pse jo, që shpreh personalitetin tonë!  Nisemi nga shenjat e zodiakut, nga gurët e çmuar, nga elementët e preferuar si zemrat, yjet, ylberi, nusepashka apo dora e Hamsa-s.

Realizime unazash të plota, elegante, me detaje gotikë, por edhe më të ndërlikuar. Ju cilat preferoni? Shfletoni galerinë për t’u njohur me këto bizhu kaq të dashura që zbukurojnë duart tona!

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.