Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!

View Gallery
15 Photos
Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Emily Ratajkowski

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Hailey Baldwin

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Kendall Jenner

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Rihanna

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Selena Gomez

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Victoria Beckham

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Blaze Milano

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Burberry

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Carmen March

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Falconeri

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
French Connection

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Michael Korrs

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Palto

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Partow

Këtë vjeshtë, xhaketat janë oversize!
Winonah

Në këtë sezon vjeshte duhet të tregoheni të zgjuara me trendet: veshjet oversize jo vetëm që do të mbizotërojnë, por kanë edhe një tipar tjetër… U shkojnë të gjithave!

Mund të preferoni fustanet-xhaketa që janë një trend i sezonit, ato më sportivet ose xhaketat e gjata të rehatshme. Janë të ngrohta për motin e paqendrueshëm, praktike dhe veshje stili! Të kombinuara me çizmet tuaja të preferuara me taka do të dukeni super! Modelet më interesante të xhaketave me prerje oversize i gjeni në galeri, ja si i kanë kombinuar yjet veshjet më të dashura të sezonit!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.