Tashmë të pandashëm, Selena dhe Justin kudo bashkë

 Më në fund pak paqe! Selena dhe Justin duket se po shijojnë kohën më të mirë të marrëdhënies së tyre. Ndonëse nuk kanë pranuar ende asgjë publikisht, dhe nuk shfaqen nëpër evente nën shqërinë e njëri-tjetrit, ata nuk i kanë shpëtuar syrit të paparazz-it.

Pasi kaluan fundvitin bashkë, ata janë fotografuar këtë herë duke ndarë edhe palestrë. Çdo gjë bashkë, sepse këtë bën një çift ideal, e me sa duket ata janë duke punuar fort për t’ja dalë.

Ata janë gjatë gjithë kohës së bashku dhe çdo ditë kanë një program të përcaktuar mbi aktivitetet që do të ndjekin. I gjithë publiku është ende në pritje që ata të flasin hapur për rikthim e tyre dhe të mos i fshihen më kamerave.

Previous ArticleNext Article