7 gjërat që psikologët ua thonë të gjithëve, por që ne e gjejmë veten plotësisht!

Hulumtimet tregojnë se psikologët në botë kanë pagën më të lartë në këtë fushë. Në këtë vend, paga mesatare e tyre është $ 88,304. Sidoqoftë, rekomandimet që do të merrni nga specialistë i shtrenjtë nuk ndryshojnë nga këshillat që ju mund të merrni në një vend tjetër.

Dhe në qoftë se ju e pyesni dikë që sapo ka dalë nga zyra e një psikologu çfarë ju tha, ndoshta do të dëgjoni një nga 10 përgjigjet e mëposhtme. Dhe nuk është për shkak se ata nuk i kanë këto probleme, por për faktin se këto përgjigje janë thjesht të përshtatshme për shumicën e njerëzve. Pra, pse duhet të paguani shumë para nëse mund t’i gjeni vetë përgjigjet që ju nevojiten?

Bright Side na sjellë disa nga këshillat më të njohura që mund të dëgjoni pasi dilni nga një zyrë psikologu. Edhe pse këto këshilla punojnë me shumë klientë, ka disa situata kur nevojitet një qasje individuale gjatë një konsultimi personal.

Shumica e problemeve tuaja vijnë nga fëmijëria. Thjesht shiko prindërit tuaj

Pjesa tjetër e problemeve janë në mendjen tënde

Flit më tepër për ndjenjat, mos i ndrydhni

Kujdesu më tepër për veten dhe mos mendo për atë se çfarë thonë të tjerët

Largohu nga “zona e rehatisë”

Çdo ditë, bëni një hap të vogël përpara

Mos ji “armiku” i vetes tënde, por trajtoje me dashuri

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article