Arsyeja përse princeshë Diana nuk vishte më pas divorcit “Channel”, është vërtetë prekëse

Ndonëse ka shumë vite që nuk është më mes nesh, princesh Diana vijon të prodhojë lajme.

Që pas divorcit të saj të bujshëm, princesha shumë e dashur nga të gjithë, nuk e ka veshur më kurrë firmën e njohur “Channel”. Sigurisht, ishte një firmë, veshjet e së cilës i përshtateshin stilit të saj (e kush nuk e pëlqen Channel në fund të fundit), por ka një arsye prekëse përse ajo ka marrë këtë vendim.

Shtëpia e modës ka si logo të sajën dy CC, që Lady Dianës, i kujtonin pikërisht tradhtinë e bashkëshortit të saj, Princit Charles dhe Camilla-as, gruas me të cilin kishte një lidhje paralele dhe më pas u bë publike. Charles dhe Camilla, dy “C” njësoj si dhe Channel.

Në një intervistë që daton vite më parë për Harper’s Bazaar Australia, princesha u shpreh: Jo, nuk mund ta veshë Channel. Dy C, mua më kujtojnë Camilla dhe Charles.

Princesha Diana u martua me Princin në vitin 1981, por lidhja paralele e Charles me Camilla, i dha fund martesës. Në vitin 1995, Princeshë Diana në intervistën e saj të parë vetëm për BBC u shpreh: “Ne ishim tre në këtë martesë, kështu që ishte pak e tepërt”.

Previous ArticleNext Article