Kylie Jenner riktheu modë trendin më të shëmtuar, por seriozisht më të shëmtuarin!

Mund të keni refuzuar deri më tani që të vishni fustane me printe leopardi, por tani që e veshi Kylie Jenner me siguri do drejtoheni në dyqanet më të afërta dhe ta bëni tuajin një fustan të tillë.

Në serinë e fotografive, Kylie mban veshur një fustan të gjatë deri tek kyçet e këmbve, të ngushtë pas trupi, me printe leopard, duke rikthyer në modë trendin e viteve ’90. Ajo shfaqet shumë seksi, në një lëndinë, mbrapa së cilës qëndron një ndërtesë e mbuluar me hardhi në sfond, ku duket e mahnitshme.

Bashkangjitur fotot, ylli i “Keeping Up With Kardashian” shkruan: Lumturi.

Streçet leopard, ishin një nga trendet më të shëmtuara, por mesa duket do rikthehen përsëri…

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article