Çfarë tha Meghan, që të gjithë u shqetësuan për të në ditëlindjen e mbretëreshës?

Meghan Markle bëri debutimin e saj në ballkonin e Buckingham Palace për “Trooping the Color”.

Ngjarja vjetore në festimin e ditëlindjes së Mbretëreshës shënon shfaqjen e parë publike të Meghan me të gjithë familjen mbretërore që nga dasma e saj më 19 maj. Ajo ishte e gatshme dhe dukej e përkryer duke përshëndetur turmën nga ballkoni së bashku me princin Harry dhe anëtarët e tjerë të familjes mbretërore.

Mirëpo, sigurisht në një ngjarje të tillë, Meghan e ka ditur se sytë e njerëzve kanë qenë tek ajo, dhe ka qenë shumë nervoze dhe këtë e ka ndarë edhe me princin.

Në një moment, ai është drejtuar nga ajo dhe e ka pyetur: A je mirë? “Po”, i është përgjigjur Meghan, por duke i thënë se është pak nervoze, shoqëruar edhe me një buzëqeshje më pas.

Është mëse normale, dhe ne e kuptojmë Meghan shumë mirë.

Previous ArticleNext Article