Ja ambjentet e një shtëpie 7.6 milionë dollarëshe

Një shtëpi me bazë druri, në dukje krejt e zakonshme, si ato të cilat ndërtohen për t’u shijuar në periudhën e dimrit, në fakt do tju mahnisë me ambjentet e brendshme.

 

Arkitekti dhe artisti Ed Bemis në bashkëpunim edhe me shumë specialistë të tjerë kanë ndërtuar një shtëpi super luksoze dhe po aq të veccantë në malet e Ashlandit në Oregon.

Ideja e tyre kishte ardhur pas një sërë aventurash që ata bënin si gup miqsh ndër vite, për të ndërthuru bukuritë e romanëve fantastiko-shkencore. Dhe puna e tyre ka rezultuar thjesht e mrekullueshme, vlera e shtëpisë që ata ndërtuan është 7.600.000 dolalrë.

Shtëpia ka një sipërfaqe prej 8.881 metra katrorë me 706 hektarë përreth. Në banesë përfshihen karakteristika ekologjike, ndërkohë pavarësisht përbërjes së saj me dru, duke të krijuar idenë e nëj shtëpie të ngrohtë dimri, aty nuk mungon as pishina, pjesët e së cilës janë të ndërtuara me punë të detajuar me dorë.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article