19 ide dhuratash për të sapo diplomuarit!

Të gjithë e mbajmë mend stresin e diplomimit, e aq më tepër ata që janë këtë periudhë nën ethet e provimeve dhe të marrjes së dëshmisë që studimet përfunduan me sukses!  Kështu që për t’i liruar nga stresi i notave dhe diplomës dhurojini studentëve diçka që do t’ju hyjë në punë.

Ja disa ide dhuratash me të cilat mund të festoni arritjen e tyre më të madhe

Po ecën shumë mirë e dashur!

Jepuni një ndihmë në zgjedhjen e bizhuve me këtë varëse të personalizuar.

Ngrije volumin

Koleksioni i tyre i disqeve vinil po fillon të zgjerohet dhe ky magnetofon është perfekt edhe si dekor.

 Në kohë

Ata mund të jenë rritur me smartphone por një orë si kjo do të çmohet gjithnjë.

Një valixhe e këndshme

Nëse do të jetojnë më vete një valixhe shik do ti inkurajojë për vizitë.

 Libër gatimi

Të gjithë kanë nevojë të mësojnë të gatuajnë dhe ku ka më mirë se të mësosh nga Julia Child.

 Udhëto me stil

Ndërkohë që diplomoheni, shëtisni me një bicikletë me stil.

E dua

Një pushim i mirë gjatë natës është i nevojshëm për të gjithë.

Vrapim i shpejtë

Jeto fit por si leopard.

Instagram IRL

Një printues dixhital është perfekt kur ska me hapsirë në celular.

Përreth me robdisham

Është perfekt për relaksim.

Këpucë perfekte.

Dhurata perfekte për një intervistë pune.

Mbro veten

Koha më e mirë për të përdorur një krem kundër diellit ishte dje.

Hapëse vere për amator

Hapsja e verës së një kamarieri është pëefekte për ti treguar se ai më në fund ka dalë nga “shishja e verës”.

Rri gjallë

Ata janë gjithnjë në lëvizje ndaj një telefon i fikur nuk hyn në punë.

Shkruaje

Të shkruarit në ditar është shumë e rekomandueshme.

Nëna e bimës së ardhshme

Me këtë bimë të vogël mund të  jesh përgjegjës për ‘dikë’.

Shëndeti i dhëmbëve

Bëhuni zana e tyre e dhëmbëve duke i dhuruar këtë furcë elektrike.

Previous ArticleNext Article