Kylie Jenner do të martohet?!!

Biznesmenia 21 vjeçare dhe i dashuri i saj Travis Scott kanë qenë të pandashëm që pas lidhjes së tyre dhe sidomos pas lindjes së vajzës së tyre Stormi. Madje kohët e fundit flitet se ajo dhe i dadhuri i saj jane duke diskutuar për tu martuar.

Një burim shpjegoi se ajo dhe Travis janë bërë të pandashëm sidomos pas lindjes së Stormit e cila i bashkon gjithnjë e më shumë. Për më tepër motrat Krdashian e aprovojnë lidhjen e Travis me Kylie-n.

Ajo madje ka thënë se marrdhënia e saj me Travis ka lulëxuar dhe falë privatësisë në jetën private.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article