Njihuni me velinat e reja të “Fiks Fare”

Motorët e televizioneve shqiptare duket se ndizen këtë të hënë me të gjitha progamet që do të na serviren këtë sezon të ri. “Fiks Fare” programi investigativ i Top Channel starton këtë 3 Shtator rrugëtimin e tij të gjatë, duke zgjidhur (ose duke u përpjekur për të zgjidhur) denoncimet e shumta që qytetarët sjellin në redaksi.

Moedartorët e Fiks Fare do të jenë sërish Dorian Ramaliu dhe Devis Muka, ndërsa sa i përket bukurosheve që shoqërojnë programin do të jenë dy fytyra të reja. Në një spot të prezantuar nga faqja zyrtare e Top Channel, velinat këtë sezon janë Artea Bedrin dhe Marjana Shkreta, dy bukuroshe që për momentin janë të panjohura për publikun, por me siguri në muajt që do të pasojnë do të kthehen shumë shpejt në emra showbiz-i!

Previous ArticleNext Article